Dj Nicolas Monier много рядко поема ангажимент в държави от Източна Европа

...
Dj Nicolas Monier много рядко поема ангажимент в държави от Източна Европа
Коментари Харесай

Любимият DJ на Монако се влюби в Слънчев бряг

Dj Nicolas Monier доста рядко поема ангажимент в страни от Източна Европа

За никого не е загадка, че Монако е притегателно място за международния хайлайф. Всяко лято холивудски величия, мултимилионери и хубавици изпълват известните клубове, плажове и заведения, а за положителното им въодушевление се грижат най-актуалните имена от шоубизнеса.

В Монако обаче, има едно място, което е с именит статут. Това е TWIGA Monte Carlo, изящен клуб, който е благосъстоятелност на Флавио Бриаторе – безгрижник, предприемач и един от ръководещите шефове на Формула 1 преди години.

Любимият му DJ и резидент на неговия клуб обаче дойде в Слънчев бряг. Nicolas Monier пристигна по покана на Za Zu lounge and restaurant и това е един от редките случаи, в които той поема ангажимент в страна от Източна Европа. Артистът беше част от програмата на хитовия плаж дружно със Sandy Sax, който е определян като най-известният саксофонист в Европа.

Той е представител на ново потомство музиканти, които впечатляват света със своя импровизаторски гений. С над 700 интернационалните изяви в своя календар, той се е трансформирал в един от най-търсените актьори. Двамата са част от непрекъснатата стратегия на шикозния клуб “Matignon Paris ”, който се намира на Champs Elysées, “Gotha club ” в Кан, “Baroque “ в Женева и топ заведенията в Куршавел, Лондон и Маракеш.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР